Çiçek Artık Sadece Bir İsim Değil, Tescilli Bir Değer.

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Çiçek Yağ Has Un ve Yem Fabrikaları A.Ş., “Çiçek” Markasını Batu Patent Vekilliğinde Tescilledi. Türkiye Genelinde 1960’lardan Bu Yana Un, Yem Ve Yağ Sektörünün Öncülerinden Olan Çiçek Şirketler Grubu Adına Marka Tescil Belgesini Şirket Ortaklarından Gülru Köseoğlu Teslim aldı.
Misafirperverlikleri İçin Batu Ailesi Olarak Çiçek Şirketler Grubu’na Teşekkür Ederiz.

admin

admin

Yorum Bırakın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kategoriler

Hakkımızda

Batu Marka Patent Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi; Vekillik ve danışmanlık hizmetleri konusunda yurt içi ve yurt dışında, profesyonel genç ve dinamik kadrosu ile hizmet veren; Sınaî mülkiyetin etkin ve yaygın kullanımını sağlayarak yaratıcılığa ve yeniliğe teşvik eden, sınai mülkiyet bilincini ve bilgisini ülke geneline yaymayı kendisine hedef edinen bir kurumdur.

Yakın Zamandaki Yazılar

Facebook Sayfamıza Bakın

Batu Tv

Bültenimize Kayıt Olun

Spam yok. Yalnızca yeni haberlerle ilgili bildirimler ve güncellemeler.